O Som ao Redor (2012)

O Som ao Redor (2012)

Neighboring Sounds (2012) on IMDb

Komşunun Gürültüsü, O Som ao Redor, Neighboring Sounds
Yönetmen: Kleber Mendonça Filho
Ülke: Brezilya
Filmin Türü: Dram, Gerilim
Konusu:
Brezilya’nın Recife adlı kıyı kasabasında bir mahallenin sakinlerinin yaşamlarında geziniyoruz. Mahallede olan biten her şey yaşlı Francisco’dan soruluyor. Francisco’nun torunlarından biri ailenin emlak şirketinin patronluğunu yaparken diğeri arabalardan radyo çalıp satarak hayatını idame ettiriyor. Mahallenin sürekli ot içen depresif ev kadını, komşusunun havlayan köpeğini susturmakla kafayı bozmuş.

Kadının kızı ise kâbuslarında evlerine yabancı birilerinin girdiğini görüyor. Bir de mahalle sakinlerinin birer aile üyesiymiş gibi davrandıkları siyahî hizmetçiler var. İşte böyle bir ortamda mahallenin huzurunu korumak için bir grup güvenlik görevlisi mahalleye geliyor ve herkesin hayatı değişmeye başlıyor. Komşu Sesler oyuncaklı hikâyesiyle kimi zaman zekice yazılmış bir komediyken kimi zaman bir gerilim filmine dönüşerek türler arasında geziniyor.

Yapım Yılı: 2012
Gösterim Tarihi: 4 Ocak 2013
Senaryo: Kleber Mendonça Filho
Filmin Süresi: 131 Dakika
Oyuncular: Ana Rita Gurgel, Caio Almeida, Maeve Jinkings, Dida Maia, Felipe Bandeira, Gustavo Jahn, Irma Brown, Mauricéia Conceição, Graziela Santos da Rocha, Gabriela Santos da Rocha
 

 Tek Parça

İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


 
Fiber Dahi: Film izle
Copyright © 2012 - 2013. SinemaCOM

Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız