Edge of Tomorrow (2014)

Edge of Tomorrow (2014)

Edge of Tomorrow (2014) on IMDb

Yarının Sınırında, Edge of Tomorrow
Yönetmen: Doug Liman
Ülke: ABD, Avustralya
Filmin Türü: Aksiyon Macera, Bilim Kurgu
Konusu:
İnsanlık, Mimics olarak bilinen bir uzaylı ırkı ile savaş halindedir ve Çavuş Bill Cage (Tom Cruise), birden rütbesi düşürülene, sonrasında intihar görevinden hallice bir görev için eğitimiz ve malzemesiz bırakılana kadar savaş günü görmemiş bir memurdur. Cage dakikalar içerisinde öldürülür, kendisi ile birlikte bir Alpha götürebilmiştir. Ancak imkansız bir şekilde berbat günün başlangıcına uyanmakta ve tekrar tekrar savaşmak ve ölmek zorundadır.

Uzaylı ile kurduğu direkt fiziksel kontakt, aynı vahşi savaşı sil baştan yaşaması için kendisini zaman döngüsüne atmıştır.Ancak her bir geçişte Cage daha sert, daha akıllı olmakta ve ilerleyen bir beceri ile Mimicleri öldürebilmektedir, Dünya’daki en iyi Mimic avcısı olan Özel Güçler savaşçısı Rita Vrataski (Emily Blunt) ise yanındadır. Cage ve Rita uzaylılara karşı savaş verirken, savaşı tekrarlayan herkes, uzaylı saldırganları ekarte etmek ve Dünya’yı kurtarmanın anahtarını bulma fırsatı haline gelmektedir.

Yapım Yılı: 2014
Gösterim Tarihi: 6 Haziran 2014
Senaryo: Christopher McQuarrie, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth
Filmin Süresi: 113 Dakika
Oyuncular:  Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Lara Pulver, Madeleine Mantock, Masayoshi Haneda, Dragomir Mrsic, Beth Goddard, Ronan Summers



Tek Parça

   



İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


 
Fiber Dahi: Film izle
Copyright © 2012 - 2013. SinemaCOM

Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız