Zafere Hücum – Rush (2013)


Zafere Hücum – Rush (2013) - IMDB 8,2

Zafere Hücum, Rush

Yönetmen: Herbert Ross
Ülke: İngiltere, Almanya
Filmin Türü: Dram, Aksiyon Macera, Biyografik
Konusu:
1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışında Niki Lauda’nın kullanmakta olduğu Ferrari, yarışın ikinci rounduna girilirken yaşadığı bir sorun nedeniyle yarış dışı kalır ve birinciliğide ezeli rakibi olan James Hunt’a kaptırır. Bu kaza sonrasında Lauda yaralanır, aradan geçen altı haftanın ardından olağan hırsı ve öfkesiyle pistlere geri döner. İki yarışçı arasında italyan Grand Prix’i ile başlayan mücadele diğer yarışlarda katlanarak devam eder. 

Hedef dünya şampiyonluğudur. Avusturyalı F1 yarışcısı Niki Lauda ve İngiliz rakibi James Hunt arasındaki dillere destan rekabeti konu alan film, Formula 1′in altın döneminde, 1970′lerde geçiyor. A Beautiful Mind filminin Oscar ödüllü yönetmeni Ron Howard’ın yönettiği filmin başrollerini Daniel Brühl ve Chris Hemsworth paylaşıyor. İki kez Oscar kazanmış olan Ron Howard (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) iki kez Oscar’a aday olmuş senarist Peter Morgan’la (Frost/Nixon, The Queen) James Hunt ve Niki Lauda arasındaki acımasız rekabeti muhteşem bir şekilde anlatan Rush için bir araya geldi. 

Yapım Yılı: 2013
Gösterim Tarihi: 20 Eylül 2013
Senaryo: Peter Morgan
Filmin Süresi: 123 Dakika
Oyuncular: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Pierfrancesco Favino, David Calder, Natalie Dormer, Stephen Mangan, Christian McKay, Alistair Petrie, Julian Rhind-Tutt


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


 
Fiber Dahi: Film izle
Copyright © 2012 - 2013. SinemaCOM

Tasarim: Film İzle Tasarim: Film Seyret Reklamsız